Fasadevask og vinduspuss

Forurensning, sur nedbør samt støv, smuss og frost gjør at fasadene i vårt kalde klima er spesielt utsatt for erosjon. Det vil si at fasaden brytes ned og til slutt må byttes ut. Skitt, smuss og slitasje på fasaden er ikke bare skjemmende, det gir også grobunn for grønske og sopp. Med en fasadevask får bygningen et nytt og friskt utseende. Men fasadevask dreier seg ikke bare om at bygget skal ha et pent utseende. Fasadevasken er også en del av vedlikeholdet. Fasadevask kan forebygge og hindre en mer kostbar fasaderenovering Det anbefales å utføre en fasadevask en gang i året for å forebygge disse problemene.

Utvendig husvask

En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet av huset ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male like ofte. Ikke bruk høytrykkspyler som en del av husvasken. Faren er stor for at vannet trenger inn i veggene på grunn av det høye trykket. Ytterpanel skal alltid spyles ovenfra og ned, fordi alle hus er designet for at vann skal komme ovenfra. Hvis du står på bakken og spyler husveggen med hageslange eller høytrykkspyler, så er det som å be om å få fuktskader i veggene. Det kan få kostbare konsekvenser. Hvis vann først har samlet seg inni veggene, kan det oppstå sopp og råte. Hvis du føler deg usikker på hvordan du skal gjøre dette selv, kan du kontakte BIOCLEAN og få et godt tilbud på husvask.

Husk taket!

Det er ikke bare husets vegger som kan trenge litt vårrengjøring. Også taket blir utsatt for forurensing.

Vinduspuss og vindusvask

Vinduspuss er en naturlig del av fasadevasken, og skinnende vinduer bidrar til en flott fasade.

Dessuten er rene vinduer er en fryd å se igjennom, og omgivelsene blir klarere og mer lys slipper inn.
Med skitne vinduer derimot hindres lys og god sikt, og virker skjemmende på fasaden.

Vindusvask

Du kan utføre vindusvasken selv. Da trenger du en bøtte med vann, Zalo og en nal.
Legg på såpevannet med en forvasker eller en fille på vinduet. Det er viktig å ikke bruke for mye vann.
Dra nalen opp ifra og ned. Hvis du begynner fra venstre og vender nalen på skrå slik at vannet renner mot høyre side. Fortsett med denne teknikken til hele vinduet er rent.
Tørk av kantene med en tørr klut for best mulig resultat

Det viktigste for et godt resultat, er godt utstyr. Har du dårlig gummi på nalen, kan du gjøre en god jobb, men resultatet blir allikevel ikke bra.

Vinduspuss

Du kan velge å kontakte BIOCLEAN for få profesjonell vinduspuss.
Vi bruker vinduspussere som har vinduspuss som spisskompetanse. De utfører vinduspuss på en effektiv og god måte. Du har sikkert sett profesjonelle vinduspussere som trekker nalen i elegante S-bevegelser nedover ruten. De har både teknikk, verktøy og kompetanse for det beste resultatet.
Jevnlig vedlikehold bidrar til et godt førsteinntrykk og til lenger holdbarhet for dine vinduer. Ikke minst skaper det trivsel.

Vi utfører profesjonell vinduspuss innvendig og utvendig, høyt og lavt på alle typer bygg – inkludert privathus

Velger du periodisk vinduspuss vil man kunne nyte godt av å ha rene og pene vinduer til enhver tid.

Kontakt oss

40 87 78 75
post@bioclean.no