Skuring og boning

«Skuring og boning» gir skinnende rene gulvflater. Selv gamle slitte vinyl-, og linoleumsgulv kan bli som nye igjen med en oppskuring og noen lag polish. Og det til bare brøkdelen av prisen det er for å legge et nytt gulvbelegg. Polishen som legges på beskytter også underlaget, for det gjør at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. Polishen ligger som en hinne oppå belegget og det er etter hvert polishen som slites bort og ikke gulvbelegget. Det forlenger da gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for brukeren. Skinnende blanke gulvflater oppleves også som freshe, rene og pene. Så fra et estetisk ståsted bør gulv jevnlig vedlikeholdes med denne typen overflatebehandling. Skuring og boning bør gjøres 1-2 ganger årlig alt etter behov.

Det bidrar også til å forenkle det daglige renholdet. Dette bidrar igjen til et bedre innemiljø.
For at glansen skal bevares er det vesentlig at renhold og rengjøring utføres med passende metoder og produkter. Mest mulige tørre renholdsmetoder er da å foredra.

Highspeed polering

Med jevne mellomrom kan polishen poleres med en såkalt Highspeed maskin. Ved polering med Highspeed maskin brukes det en pad for å polere opp polishen, og et middel som har to funksjoner:

  • Ta bort inngrodd smuss
  • Holde overflaten blank og fin

Middelet gjør at den øverste coatingen mykner slik at smuss og skitt løsner og fester seg til padden. Samtidig som poleringen gjør overflaten blank igjen. Har man et polert gulv bør man etablere rutiner for vedlikehold med Highspeed polering. Da vil gulvet holde seg pent mye lenger. Og intervallene mellom hver gang det er nødvendig med Skuring og boning blir lengre. Det er vanlig at denne behandlingen gjøres en gang pr. måneden. Du har kanskje lagt merke til at sykehus alltid har blanke og fine gulv? Det er fordi de bruker dette renholdssystemet som er beskrevet her. Det gjøres ikke bare for at det skal se pent ut, men i hovedsak utifra et hygienisk synspunkt.

I BIOCLEAN Renhold har vi mange års erfaring med denne type gulvbehandling, og kan legge opp en frekvens plan som fyller de behovene som dere måtte ha.

Kontakt oss

40 87 78 75
post@bioclean.no